Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yüsra Geyik Rıza Kocaoğlu / Riza Kocaoglu Ve Yusra Geyik Ask Mi Yasiyor Fena Yakalandilar Youtube : Kocaoğlu ve geyik, esra ruşan, fırat çelik ve melisa doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Yüsra Geyik Rıza Kocaoğlu / Riza Kocaoglu Ve Yusra Geyik Ask Mi Yasiyor Fena Yakalandilar Youtube : Kocaoğlu ve geyik, esra ruşan, fırat çelik ve melisa doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.. Güzel oyuncudan ilk açıklama geldi. Rıza kocaoğlu geçtiğimiz gece arka sokaklar'ın sevilen yıldızı yüsra geyik ile görüntülendi. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Geyik, hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor dedi. Dost ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu'nu etiketleyerek çekmiş olduğu fotoğrafı instagram hesabının öykü bölümünden yayınlamıştı.

Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten… Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Arka sokaklar dizisinin zeliş'i yüsra geyik, kendisi gibi oyuncu olan 42 yaşındaki rıza kocaoğlu ile yeni aşka yelken açtı. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı.

Yusra Geyik Ve Riza Kocaoglu Birlikte Yakalandi Youtube
Yusra Geyik Ve Riza Kocaoglu Birlikte Yakalandi Youtube from i.ytimg.com
Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik, yıllardır fenomen diziyle birlikte. Ünlü oyuncular yüsra geyik ve rıza kocaoğlu arasındaki aşk iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. İkilinin samimi halleri yine aşk iddialarını doğrular nitelikte. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu, hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor dedi. Rıza kocaoğlu'nun arka sokaklar dizisinde zeliha karakterine hayat veren yüsra geyik ile görüntülenmesinin ardından ikilinin ne açıklama yapacağı merak ediliyordu. Rıza kocaoğlu, hazal subaşı ile biten ilişkisine dair geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunmuştu. Dost ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu'nu etiketleyerek çekmiş olduğu fotoğrafı instagram hesabının öykü bölümünden yayınlamıştı.

Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

İkilinin samimi halleri yine aşk iddialarını doğrular nitelikte. Ayrılığın ardından kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Başta inkar edilen ilişki ile ilgili öyle bir görüntü yakalandı ki itiraf etmek zor. Dost ortamında tanışan ikiliden geyik, kocaoğlu'nu etiketleyerek çekmiş olduğu fotoğrafı instagram hesabının öykü bölümünden yayınlamıştı. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik ve kocaoğlu birlikte kameralara yakalandı. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Kocaoğlu'nu evine bırakırken kameraların görüntü aldığını fark edince çok şaşıran yüsra geyik, jet hızıyla aşk iddiasını yalanlamıştı: Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz ay hazal subaşı ile ayrılan rıza kocaoğlu'nun adı arka sokaklar dizisinin oyuncusu yüsra geyik ile anılmaya başladı. Haberler yüsra geyik ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr'ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Rıza kocaoğlu, hazal subaşı ile biten ilişkisine dair geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunmuştu.

Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Gazetecilerle karşılaşınca panikleyen rıza kocaoğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak uzaklaştı. Haberler yüsra geyik ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr'ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Meslektaşı yüsra geyik'le hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili birinci defa açıklama yapan 42 yaşındaki oyuncu, yok o denli bir şey demekle yetindi.

Riza Kocaoglu Ile Yusra Geyik Ask Yasiyor
Riza Kocaoglu Ile Yusra Geyik Ask Yasiyor from im.haberturk.com
Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten… Rıza kocaoğlu yüsra geyik aşkı belgelendi! Rıza kocaoğlu ile yüsra geyik arasındaki yaş farkı da dikkat çekti. Başta inkar edilen ilişki ile ilgili öyle bir görüntü yakalandı ki itiraf etmek zor. Rıza kocaoğlu, oyuncu hazal subaşı ile ilişkisini yeni noktalamıştı. Kocaoğlu'nu evine bırakırken kameraların görüntü aldığını fark edince çok şaşıran yüsra geyik, jet hızıyla aşk iddiasını yalanlamıştı: Hastalığı atlatan geyik, arka sokaklar setine geri dönmüştü. Rıza kocaoğlu geçtiğimiz gece arka sokaklar'ın sevilen yıldızı yüsra geyik ile görüntülendi.

Uzun süredir arka sokaklarda oynayan yüsra geyik, oyunculuğu kadar şu aralar aşk hayatıyla da konuşulmaya başlandı.

Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Başta inkar edilen ilişki ile ilgili öyle bir görüntü yakalandı ki itiraf etmek zor. Uzun süredir arka sokaklarda oynayan yüsra geyik, oyunculuğu kadar şu aralar aşk hayatıyla da konuşulmaya başlandı. Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik, yıllardır fenomen diziyle birlikte. 'çukur' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu i̇stek kocaoğlu ile hazal subaşı'nın alakası mart ayında. Kocaoğlu'nun yüsra geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu sevgilisi hazal subaşı'ndan ayrılan oyuncu rıza kocaoğlu'nun, meslektaşı olan yüsra geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Gazetecilerle karşılaşınca panikleyen rıza kocaoğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak uzaklaştı. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Kanal d'deki 'arka sokaklar'ın 'zeliş'i yüsra geyik'in (30) adı 'çukur' dizisinin 'aliço'su rıza kocaoğlu (42) ile anılıyordu. Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu ve arka sokaklar dizisinin zeliş'i yüsra geyik yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Geyik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor cümleleri kullandı. Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum diyen rıza kocaoğlu, dünya zor bir dönemden geçiyor gerçekten…

Rıza kocaoğlu yüsra geyik aşkı belgelendi! Rıza kocaoğlu rol arkadaşı hazal subaşı ile aşk yaşıyordu, ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladı. Kocaoğlu ve geyik, esra ruşan, fırat çelik ve melisa doğu gibi isimlerle birlikte yer aldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Arka sokaklar dizisinde hüsnü çoban'ın kızı zeliş'i canlandıran yüsra geyik, yıllardır fenomen diziyle birlikte. Ayrılığın ardından rıza kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu yüsra geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Riza Kocaoglu Ile Yusra Geyik Cephesinde Yeni Gelisme Ask Iddiasi Guclendi
Riza Kocaoglu Ile Yusra Geyik Cephesinde Yeni Gelisme Ask Iddiasi Guclendi from img-s-msn-com.akamaized.net
Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu, arka sokaklarin zeliş'i yüsra geyik'le aşk yaşadığı iddiası hakkında ilk kez konuştu.çukur dizisinin aliço'su. İkilinin samimi halleri yine aşk iddialarını doğrular nitelikte. Kanal d ekranlarından yayınlanan arka sokaklar dizisinde, zeliş karakterine hayat veren genç oyuncu yüsra geyik, çukur'un aliço'su rıza kocaoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Ancak bu açıklamanın ardından rıza kocaoğlu ile yüsra geyik'in, birlikte olan fotoğrafları çıktı. Bu görüntülerin üzerine yüsra geyik, rıza kocaoğlu'yu etiketlediği bir fotoğraf paylaşınca. Rıza kocaoğlu ise, hazal subaşı ile olan beraberliğini, mart ayında bitirdiklerini sosyal medyada açıklamıştı. Adı rıza kocaoğlu ile aşk dedikodularına karışan yüsra geyik'ten açıklama geldi. Rıza kocaoğlu geçtiğimiz gece arka sokaklar'ın sevilen yıldızı yüsra geyik ile görüntülendi.

Çıkan haberlerin ardından kişisel instagram hesabından bir açıklama yapan yüsra geyik, aşk iddialarını yalanladı.

Rıza kocaoğlu 1.5 yıl aşk yaşadığı hazal subaşı ile 1 ay önce ayrılmıştı. Kanal d'deki 'arka sokaklar'ın 'zeliş'i yüsra geyik'in (30) adı 'çukur' dizisinin 'aliço'su rıza kocaoğlu (42) ile anılıyordu. Yüsra geyik ve rıza kocaoğlu hakkında çıkan aşk iddiası, uzun süre gündemde kalmış ve net bir açıklama yapılmamıştı. Rıza kocaoğlu'nun, eski rol arkadaşı hazal subaşı'ndan ayrıldıktan sonra 'arka sokaklar'ın 'zeliş' karakterini oynayan yüsra geyik le yakınlaştığı öne sürülmüştü. Rıza kocaoğlu ve yüsra geyik aşk mi yaşıyor? Rıza kocaoğlu ve yüsra geyik hakkında ki söylentiler iyice arttı. Rıza kocaoğlu geçtiğimiz gece arka sokaklar'ın sevilen yıldızı yüsra geyik ile görüntülendi. Yüsra geyik ile rıza kocaoğlu yan yana! Çukur dizisinin aliço'su rıza kocaoğlu ve arka sokaklar dizisinin zeliş'i yüsra geyik yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Kendisi gibi oyuncu olan 42 yaşındaki rıza kocaoğlu ile yeni bir aşk yaşamaya başladı. Güzel oyuncudan ilk açıklama geldi. İkilinin samimi halleri yine aşk iddialarını doğrular nitelikte. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan yüsra geyik sosyal medya hesabından açıklama 'çukur' dizisinde hayat verdiği 'aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren rıza kocaoğlu, rol arkadaşı hazal subaşı ile geçtiğimiz ay ayrılmıştı.